To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miller szefem rady programowej Trybuny
http://tinyurl.com/km3mm

Komuś chyba zależy na tym żeby ostatecznie pogrzebać "Trybune". Miller powinien być persona non grata wszystkich organizacji, partii, czy gazet które chcą być postrzegane jako lewicowe, a tymczasem gość który robił wszystko czego zażądał kościół ma się całkiem dobrze.
Odpowiedz
Samobój Trybuny, równy samobójowi PiSu zamieniającego
Marcinkiewicza na drugą kaczkę.
Zero tolerancji - zakrzynkął gromko w kierunku młodzieży pan minister.
- Tak jest! - ochoczo odkrzyknęła młodzież - Wyp...aj !

Nieeeeeee! Jeden z lepszych dzienników postanowił popełnić samobójstwo...
Odpowiedz
Al-Rahim napisał(a):Nieeeeeee! Jeden z lepszych dzienników postanowił popełnić samobójstwo...

Nie budujcie gula, Miller w trybunie odrabia zaległości do swoich przyżeczen przedwyborczych.
Pozostała mu tylko TRYBUNA bo inne gazety nie chcą z nim rozmawiać.
Co zaś do TRYBUNY to nie robi sobie samobuja, wychodzi na czoło by dać odpysk
tym którzy boja się prawicy, by nie stracić poczytności.
Dla udowodnienia że zależy ci na publikacjach TRYBUNY możesz kupić dwa egzemplarze i dać komuś za darmo (tak jak i ja to robię).
Ta sama sprawa dotyczy FAKTÓW i MITÓW>
O dziwo,- jakoś nie zbiedniałem,mam za to pewność że w ten sposób znalazłem u innych czytelników odpowiedzi na kościelne kazania.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości