25.01.2026, 10:18
(24.01.2026, 22:32)lumberjack napisał(a): Kurna nie wiem czy mnie coś ominęłoPrzecież zgłąszałem tego posta. Dostałeś powiadomienie. Weź sobie sprawdź, a nie że zadajesz mnie pytanie, co było w poście, którego już na forum nie ma.
Cytat:No i w ogóle fajne przejście od usunięcia posta do spalenia chaty. Tak jakby nie było już żadnych możliwości pomiędzy.Skup się. Ja nie mam pretensji, że mi usunięto jakiegoś posta.
Cytat:Tak czy srak - gdyby transfob zaczął okładać transseksualistę, to zapewne dostałby jakieś ostrzeżenia, a potem bana (w przypadku kontynuacji okładania).Weź wstrzymaj się z tym trybem przypuszczającym. Pamiętasz jak napisałeś ten post https://ateista.pl/showthread.php?tid=15...#pid789517 ? Ile tygodni było potrzebne, żebyś w analogicznej sytuacji zachował się dokładnie odwrotnie, niż się zachowałeś, hipokryto?
(25.01.2026, 00:53)equuleuss napisał(a): Fciu, Ty sam prezentujesz tu transfobię bo deprecjonujesz osoby realnie transseksualne, broniąc osób które transseksualne nie są, wedle Twojej własnej idei w której zabetonowałeś poglądy.Tak tak. A jeśli białemu nadczłowiekowi, albo szlachetnemu kuzynojebcy powiem, że są równi jakiemuś czarnuchowi, albo przedstawicielowi motłochu, to jest to też „deprecjonowanie” ich. Stare, znałem.
Cytat:nakładają błyszczyk na usta (nie wymyślam tego)Boże!!! Błyszczyk!!! O ja pierdolę!!!
Pozostaje mi się cieszyć, że mam ten przywilej bycia cis, który mi daje prawo użycia błyszczyka w zimnej pogodzie bez bycia ocenianym.